«Η Κυριακή πλησιάζει και ο Δήμος Ήλιδας μέσω του “Let’s do it Greece 2024” αναλαμβάνει δράση για Ένα καθαρότερο περιβάλλον!»

Λιγα 24ωρα απέμειναν για την εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it Greece 2024» της ερχόμενης Κυριακής, στην οποία για ακόμα μία χρονιά συμμετέχουν πάνω από 600 φορείς, σε κάθε γωνιά της χώρας. Όλοι μαζί… σηκώνουμε το γάντι, σε μια ξεχωριστή πρόκληση για τον πλανήτη, όπου όλοι θα πρέπει να επιδείξουν περιβαλλοντική συνείδηση και διάθεση για δράση.

 

 

Στο πλαίσιο του συντονισμού των δράσεων, ο Δήμος Ήλιδας καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους δημότες να βάλουν τα γάντια τους και με τις σακούλες ανά χείρας να βγουν σε δάση και κοινόχρηστους χώρους για έναν κοινό σκοπό: Τον καθαρισμό και την προστασία τους! Το «Let’s do it Greece 2024» αποτελεί μια ευκαιρία να ενωθούνε οι πολίτες για ένα κοινό σκοπό. Να φανεί η δύναμη του εθελοντισμού και της συνεργασίας, αλλά και να φροντίσουμε για το σπίτι μας που είναι το φυσικό περιβάλλον. Η εκστρατεία είναι μια ιδέα νέων παιδιών, ένα κάλεσμα για δράση, ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση και τους κοινόχρηστους χώρους πιο καθαρούς, πιο ασφαλείς, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ:

 

 

 Δράση με επίκεντρο το Δάσος της Μαραθιάς: Συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί στην είσοδο του Δάσους, με τη συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας.

 

 

 Δράση με επίκεντρο το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, την παιδική χαρά και τους περιβάλλοντες χώρους: Συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί στην είσοδο του χώρου εντός του πάρκινγκ, με τη συμμετοχή των Αθλητικών Συλλόγων της Αμαλιάδας. Ελάτε να δώσουμε όλες και όλοι μαζί το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, στις δύο μεγάλες δράσεις του Δήμου μας!!!

 

 

Σας περιμένουμε όλες και όλους στα σημεία συνάντησης, για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο και να γίνουμε η μεγάλη ασπίδα προστασίας των δασών μας!!!
Η φύση μας χρειάζεται!!!

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 7ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...