4 & 1 παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου!

Για να είσαι πάντα στη μόδα και για να μπορείς να συνδυάζεις το κάθε σου outfit με μοναδικά παπούτσια σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις για τα παπούτσια που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου. Διαχρονικά και κομψά, αυτά τα παπούτσια θα σου χαρίζουν μια μοναδική εμφάνιση και θα συμπληρώνουν την κάθε σου εμφάνιση με μοναδικό τρόπο.

 

 Running Shoes

 

Σε κάθε συλλογή πρέπει να υπάρχει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Για τις βόλτες στο βουνό, τον περίπατο στην πόλη και τις μικρές εξορμήσεις στη φύση, τα αθλητικά παπούτσια θα σου χαρίσουν κορυφαία άνεση. Στα καταστήματα με αθλητικά είδη θα βρεις μια μεγάλη συλλογή σε χρώματα, σχέδια και τεχνικά χαρακτηριστικά για να επιλέξεις αυτό που θα απογειώσει την εμφάνισή σου.

 

 Sneakers

 

Η αγαπημένη επιλογή όλων μας για κάθε βόλτα είναι τα λευκά sneakers με τα αγαπημένα stan smith να βρίσκονται σε κάθε συλλογή. Η Adidas και φέτος κυριαρχεί στα fashion trends και έχει σχεδιάσει μοναδικά σχέδια. Αναζήτησε online τα ανδρικά παπούτσια Adidas και βρες τα συλλεκτικά σχέδια αυτής της σεζόν. Και για τις all day εμφανίσεις σου, από το γραφείο μέχρι το βραδινό ποτό τα γυναικεία παπούτσια Adidas θα σε ενθουσιάσουν!

 

 Μποτάκια

 

 

Ένα ζευγάρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή είναι τα μποτάκια. Μπορείς να επιλέξεις μαύρα δερμάτινα μποτάκια για τις night out εμφανίσεις σου που θα σε συνοδεύσουν σε κάθε event. Για τις πιο κρύες μέρες του χρόνου, οι πλεκτές μπότες και τα καστόρινα μποτάκια θα ολοκληρώσουν το winter look σου και θα σου χαρίσουν μοναδική εμφάνιση.

 

 Μοκασίνια

 

Αν αναζητάς ένα ζευγάρι που θα σου χαρίσει μια glammy εμφάνιση σε κάθε σου έξοδο, τα μοκασίνια είναι η ιδανική επιλογή. Στην αγορά θα βρεις μια μεγάλη συλλογή σε ανδρικά και γυναικεία μοκασίνια για να επιλέξεις αυτό το ζευγάρι που θα σε συνοδεύσει στα πιο special events που σε έχουν καλέσει φέτος.

 

 Ανατομικά σανδάλια

 

Τα τελευταία χρόνια, τα σανδάλια έχουν απογειώσει τις εμφανίσεις μας και σίγουρα έχουμε αγαπήσει αυτό το ζευγάρι παπούτσια. Μπορούν να φορεθούν άνοιξη και καλοκαίρι και με αυτά τα μοναδικά χρώματα και σχέδια να χαρίσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή μας. Για κάθε σου εξόρμηση το καλοκαίρι και τις βόλτες στην πόλη, τα ανατομικά σανδάλια θα απογειώσουν το summer look σου.

 

 

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις που θα ολοκληρώσουν μοναδικά κάθε σου outfit. Μην ξεχνάς, πριν αποθηκεύεις τα παπούτσια στα κουτιά και στην παπουτσοθήκη σου, να τα καθαρίζεις προσεχτικά ώστε να διατηρηθούν για πολλά χρόνια!

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 7ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...