Δήμος Πηνειού: Με διαξιφισμούς η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής [video]

Με διαξιφισμούς πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πηνειού, στην αίθουσα της δημόσιας βιβλιοθήκης, στον Α’ όροφο, όπου γίνονται και οι συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων.

 

 

Η συνεδρίαση είχε 16 θέματα στην ημερήσια διάταξή της.

 

Διαξιφισμοί σημειώθηκαν μεταξύ του δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σάκη Γεωργόπουλου, μεταξύ του δημάρχου με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Πάνο Θεοδωρακόπουλο και μεταξύ του αντιδημάρχου καθαριότητας Νίκου Μαφρέδα με τον κ. Γεωργόπουλο.

 

 

 

Ανδρέας Μαρίνος

Δήμαρχος Πηνειού

 

 

“Συνεδρίασε σήμερα η οικονομική επιτροπή όπου ασχολήθηκε με θέματα που αφορούν στην εξέλιξη μεγάλων έργων για τον δήμο. Η πλειοψηφία ταγμένη στο συμφέρον πάντα των δημοτών, πέρασε τα θέματα όπως τα εισηγήθηκαν κι εμείς και οι υπηρεσίες του δήμου. Από κει και πέρα κάποιες εντάσεις που σημειώθηκαν οφείλονται στον πανικό που βρίσκεται η αντιπολίτευση προ εκτελέσεως τεράστιων έργων για τον δήμο, όπως είναι το Μουσικό Σχολείο, όπως είναι ο οδοφωτισμός που εκτελέστηκε ήδη το έργο, όπως είναι η αγροτική οδοποιία, όπως είναι η ένταξη του δήμου στο πρόγραμμα της ανάκαμψης για την οδική ασφάλεια, όπως είναι το διυλιστήριο, όπως το συντριβάνι της πλατείας και πολλά άλλα”.

 

 

-Οι αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης, όταν και όποτε εκφράζονται, οφείλονται στο γεγονός ότι δεν συμφωνούν με την εκτέλεση κάποιων έργων ή κατά την εκτίμησή σας θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ανδρέα Μαρίνο και την υπόλοιπη δημοτική αρχή;

 

 

“Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν τα εκτέλεσαν τόσα χρόνια εκείνοι και τα εκτελούμε εμείς σε χρόνο μηδέν. Εχουν ιντριγκαδόρικο ρόλο από την μία μεριά και από την άλλη έναν ρόλο όπου με πείσμα προσπαθούν να ματαιώσουν έργα, κάτι που όμως δεν το καταφέρνουν γιατί η αποφασιστικότητα και του δημάρχου και της δημοτικής αρχής είναι τέτοια που τα έργα τρέχουν.

 

 

Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίας του δήμου, όλες τις υπηρεσίες, που πραγματικά αγωνίζονται για να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη, αλλά και στο να προοδεύσουν έργα μεγάλα και μικρά. Στο θέμα της καθημερινότητας είμαστε πρωταθλητές, είναι γνωστό σε όλους τους δήμους, κάτι που δεν υπήρχε επί των ημερών της προηγούμενης δημοτικής αρχής γι’ αυτό είναι πολύ εύκολο για τους δημότες να επιλέξουν το αύριο και όχι την οπισθοδρόμηση”

 

 

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 7ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...