Ξεκίνησαν οι εργασίες για το υδατοδρόμιο Κυλλήνης

Η Κυλλήνη γίνεται το πρώτο λιμάνι της Δυτικής Ελλάδας που απόκτησε άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου!

 

Μετά την υπογραφή της έγκρισης παραχώρησης του ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης χώρου εντός της ζώνης λιμένα Κυλλήνης με δικαίωμα εκτέλεσης έργου (τοποθέτηση πλωτής προβλήτας) και χρήσης τμήματος υπάρχοντος κτηρίου, στην εταιρεία Υδατοδρόμιο Κυλλήνης ΙΚΕ, από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον περασμένο Ιούνιο, ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του Υδατοδρομίου Κυλλήνης με αποτέλεσμα πολύ σύντομα το ο λιμένας Κυλλήνης να αναβαθμιστεί ως ένα ολοκληρωμένο τουριστικό θαλάσσιο προϊόν μαζί με το λιμάνι και το υδατοδρόμιο.

 

 

Σε μια εποχή όπου άλλοι αναλώνονται σε ανούσια δελτία Τύπου προβάλλοντας έργα τους όπως το… κλείσιμο λακούβων, ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατάφερε να κάνει πράξη κάτι που φαινόταν αδύνατον. Να ξεκινήσουν οι εργασίες του υδατοδρομίου και σε λίγους μήνες υδροπλάνα να εκτελούν, στην αρχή δρομολόγια σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, με προοπτική την επέκταση και σε περιοχές της Ιταλίας και όχι μόνο.

 

 

Η Κυλλήνη γίνεται το πρώτο λιμάνι της Δυτικής Ελλάδας που απόκτησε άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου!

 

 

Απόλυτα ικανοποιημένος ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας που βλέπει πλέον άλλη μια προεκλογική του δέσμευση προς τους κατοίκους του δήμου του να παίρνει “σάρκα και οστά”.

 

 


Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 15ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...