Θλίψη στην Αμαλιάδα – Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Τσούμας

Με καταγωγή από τη Ναύπακτο, έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Αμαλιάδα, έχοντας στο πλάι του τη σύζυγό του Ελένη Τζεφριού με την οποία απέκτησε δύο γιούς αλλά και εγγόνια.

 

 

Ο Παναγιώτης Τσούμας, ανήκε στη γενιά των ανατρεπτικών δημοσιογράφων, αν και η βασική του ασχολία δεν ήταν αυτή. Ωστόσο για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και κατάφερε να αναδείξει πολλά θέματα που απασχολούσαν τον τόπο του και την ιδιαίτερη περιοχή του την Αμαλιάδα. Δεν δίστασε πολλές φορές να έρθει και σε συγκρούσεις προκειμένου να θίξει θέματα πολιτικά, αυτοδιοικητικά και άλλα, τα οποία δύσκολα μπορούσε να αγγίξει κανείς στη δική του εποχή. Ο συνταξιούχος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

 

 

Με καταγωγή από τη Ναύπακτο, έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Αμαλιάδα, έχοντας στο πλάι του τη σύζυγό του Ελένη Τζεφριού με την οποία απέκτησε δύο γιούς αλλά και εγγόνια. Ο ίδιος ασχολήθηκε ενεργά με τη δημοσιογραφία σε τοπικό επίπεδο στις δύο ιδιαίτερες «πατρίδες» του, την Ηλεία και τη Ναύπακτο, αλλά και στον αθηναϊκό τύπο όπου συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Η εξόδιος ακολουθία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αμαλιάδα.

 

 

www.patrisnews.com

Διαβάστε Επίσης

Ηλεία: Αστυνομικές ειδήσεις

*Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή μετάλλων αξίας 20.000 ευρώ που διαπράχθηκε, από

πατήστε & διαβάστε το 15ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...