50 χρόνια…

του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου
π. Προέδρου Συλλόγου Φαρμακοποιών Ηλείας

 

 

Όταν ένα κόμμα της ευρύτερης Αριστεράς γιορτάζει τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση του θα περιμέναμε κάτι πιο ουσιαστικό πέρα από τις φιέστες και τους πανηγυρισμούς. Πολύ περισσότερο όταν αυτή η επέτειος συμπίπτει με μια από τις πιο βαθιές κρίσης όχι μόνο αυτού του κόμματος αλλά και της Αριστεράς που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε και εκπροσωπεί…. Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε μια «αναγκαία» στροφή στα πολιτικά πράγματα της μετεμφυλιακής Ελλάδας αλλά τώρα οφείλει να βρει τον νέο του ρόλο αν δεν θέλει να κλείσει άδοξα τον κύκλο του.

 

 

Ο λαϊκισμός που δυστυχώς αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της Κυβερνητικής του θητείας ήλθε σε σκληρή αντίθεση με την μνημονιακή διαχείριση της κρίσης στην οποία συμμετείχε σε συνεργασία με την επάρατο Δεξιά. Όλα αυτά είναι πολύ πρόσφατα και ο λαός δεν τα ξεχνά όσο και αν προσπαθεί τώρα η ηγεσία του να τα ξορκίσει βάζοντας πάνω από όλα την μάχη για το ποιος δικαιούται την κληρονομιά του Ανδρέα. Πάντως όποιος να κερδίσει αυτήν μάχη το σίγουρο είναι ότι τα κληρονομικά θα τα πληρώσουμε εμείς…..

Διαβάστε Επίσης

Ηλεία: Αστυνομικές ειδήσεις

*Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή μετάλλων αξίας 20.000 ευρώ που διαπράχθηκε, από

πατήστε & διαβάστε το 15ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...