ΥΛΙΚΑ
1 πράσινο μαρούλι
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
Λίγο άνηθο
2-3 κόκκινα αυγά (αν θέλουμε)
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 λεμόνι (χυμό)
1/2 λεμόνι, σε λεπτές φέτες
Θαλασσινό αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το μαρούλι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Ανακατεύουμε σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε αν θέλουμε τα αυγά καθαρισμένα και κομμένα και τις φέτες λεμονιού.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και αλάτι και σερβίρουμε αμέσως.