Βασίλης Γιαννόπουλος: Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση

Μπορεί να έδωσε σκληρό αγώνα την προεκλογική περίοδο αυξάνοντας το ποσοστό που πήρε το 2019 κατά 120%, αποδεικνύοντας ότι οι πολίτες τον εμπιστεύονται εκτιμώντας την καλή δουλειά που έκανε την 4ετία, μπορεί άλλος στη θέση του, αμέσως μετά τη νίκη του, να έφευγε για λίγες ημέρες διακοπών προκειμένου να ξεκουραστεί και δικαιολογημένα, αλλά για τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση. Από την επομένη των εκλογών βρέθηκε κανονικά στο γραφείο του συνεχίζοντας την δουλειά του και μάλιστα γνωρίζοντας ότι μπροστά μας θα υπάρχει ένας δύσκολος χειμώνας.

 

Ετσι, τόσο ο ίδιος όσο και γενικά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν θέλουν η Ηλεία να ξαναζήσει τα πλημμυρικά φαινόμενα που συνέβησαν πριν λίγα χρόνιοα, γι’ αυτό έχουν διαθέσει όλα τα μηχανήματα για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού.
Μάλιστα, τις εργασίες καθημερινά επιβλέπει ο ίδιος ο κ. Γιαννόπουλος, πηγαίνοντας στα σημεία που εκτελούνται εργασίες καθαρισμούς αποστραγγιστικών τάφρων.

Διαβάστε Επίσης

Ηλεία: Αστυνομικές ειδήσεις

*Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή μετάλλων αξίας 20.000 ευρώ που διαπράχθηκε, από

πατήστε & διαβάστε το 15ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...