Λαβράκι με σπαράγγια στη σχάρα

ΥΛΙΚΑ

 

 

2 φιλέτα λαβράκι (κόψτε το καθένα στη μέση με το ψαλίδι)
20 σπαράγγια

 

 

Για τη μαρινάδα:

 

 

1 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 κ.γ. σκόνη λαχανικών
Αλάτι και πιπέρι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

 

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα ταψί βάζουμε το λαβράκι και τα σπαράγγια. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το σος. Ψήνουμε σε προθερμασμένη σχάρα για 10 λεπτά.

 

xrysessyntages.com

Διαβάστε Επίσης

Νέα χρηματοδότηση 500.000 ευρώ για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης – Ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας εξασφαλίζει σημαντικούς πόρους για την ανάπτυξη

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καθώς ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Λεντζάς, κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους

Δείτε το κανάλι μας...