Το κοτόπουλο στα κάρβουνα, στο γκριλ ή ακόμα και στο τηγάνι είναι το αγαπημένο μικρών και μεγάλων. Πόσο μάλλον αύριο που η ημέρα που δεν είναι άλλη από την Τσικνοπέμπτη. Και η μέρα από μόνη της επιτάσσει κρέας στα κάρβουνα και τσίκνα.
Ετοιμαστείτε λοιπόν να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας ετοιμάζοντας τους ένα υπέροχο ψητό κοτόπουλο.
Φιλέτο κοτόπουλο; Σουβλάκι κοτόπουλο; Ή παϊδάκια; Ιδού η απορία! Οι επιλογές πολλές! Το με τι είδους κοτόπουλο θα επιλέξετε να τσικνίσετε το αφήνουμε πάνω σας, το θέμα είναι πώς το ψητό κοτόπουλο που θα ετοιμάσετε θα μείνει αξέχαστο και κάθε Τσικνοπέμπτη θα έρχονται όλοι σε εσάς για να τσικνίσουν!
Αρκεί να είναι κοτόπουλο Ναυπάκτου Κοντοχρήστος από την Αμαλιάδα ή την Γαστούνη!