Παρουσιάζουν ως δικά τους τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα θεατρικής παράστασης από τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι πανηγύριζαν για τον προγραμματισμό της δημοπράτησης του έργου υπογειοποίησης του δικτύου του ΤΟΕΒ Γαστούνης. Αλλά, όπως κάνουν συνήθως, οι κυβερνητικοί βουλευτές απέκρυψαν την αλήθεια για το έργο.

 

«Ξέχασαν» να αναφέρουν ότι η ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων και η χρηματοδότησή του με 17,4 εκατομμύρια ευρώ έγιναν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, το έργο χρηματοδοτείται από τη ΣΑ 082/1 του ΠΔΕ με κωδικό 2019ΣΕ08210031. Η απόφαση ένταξης είναι η 4698/2.7.2019 με συνολικό προϋπολογισμό 17.420.000 € και δικαιούχο
σύμφωνα με το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, το «Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γενική Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης, Δ/νση Εγγείων Βελτιώσεων και Εδαφοϋδατικών Πόρων».

 

Αυτή είναι η αλήθεια που θέλουν να κρύψουν οι κυβερνητικοί βουλευτές. Όσο για τη συμβολή της ΝΔ στο έργο, η μόνη προσφορά της είναι ότι καθυστέρησε τη δημοπράτηση επί 3,5 ολόκληρα χρόνια. Πολύ αποτελεσματικό το «επιτελικό» κράτος.

 

 

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας

 

 

Διαβάστε Επίσης

Ηλεία: Αστυνομικές ειδήσεις

*Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή μετάλλων αξίας 20.000 ευρώ που διαπράχθηκε, από

πατήστε & διαβάστε το 15ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...