Κοτόπουλο «Της Τερατσιάς»

Υλικά

 

 

1 μεγάλο κοτόπουλο (πείτε στον κρεοπώλη σας να το ανοίξει από τη μεριά του στήθους, σαν “πεταλούδα”)

 

Αλάτι

 

Κλαδιά χαρουπιάς

 

 

Εκτέλεση

 

 

Πλένουμε τα κλαδιά, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα ταψί.

 

 

Πλένουμε και στεγνώνουμε το κοτόπουλο. Αφού το αλατίσουμε, το βάζουμε πάνω στα κλαδιά, πιέζοντάς το για να γίνει επίπεδο.

 

 

Καλύπτουμε με λαδόκολλα και ασημόχαρτο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 2 ώρες. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

 

 

xrysessyntages.com

Διαβάστε Επίσης

Έφυγε από τη ζωή η Δώρα Ρόζη

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σήμερα έφυγε από κοντά μας ο θρύλος του Ελληνικού Ωδείου Πύργου,

Ηλεία: Ξεκινά συστηματική καταγραφή επιχειρηματικών αναγκών, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Λεβέντης στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε

Δείτε το κανάλι μας...