Ριζότο με πέστο και κατσικίσιο τυρί

Υλικά

 

200 γρ. ρύζι για ριζότο

700 ml ζωμό κοτόπουλου ή ζωμό λαχανικών

1 σάλτσα πέστο

100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί

Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

 

Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το ρύζι για 1 λεπτό. Προσθέστε το μισό ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι.

 

Βήμα 2
Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό, μια κουτάλα τη φορά, και μαγειρέψτε μέχρι το ρύζι να γίνει al dente, ανακατεύοντας συνεχώς, για 20- 25 λεπτά.

 

Βήμα 3
Ανακατέψτε στο ρύζι τη σάλτσα πέστο και το μισό κατσικίσιο τυρί.

 

Βήμα 4
Σερβίρετε και γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί.

 

 

www.newsbeast.gr

Διαβάστε Επίσης

Έφυγε από τη ζωή η Δώρα Ρόζη

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σήμερα έφυγε από κοντά μας ο θρύλος του Ελληνικού Ωδείου Πύργου,

Ηλεία: Ξεκινά συστηματική καταγραφή επιχειρηματικών αναγκών, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Λεβέντης στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε

Δείτε το κανάλι μας...