Κοτόπουλο-παγιδάκια με μουστάρδα και ρίγανη

Υλικά

 

 

1 κοτόπουλο (κομμένο “παγιδάκια” – περίπου 1κ)

 

20γρ ελαιόλαδο

 

25γρ χυμό λεμονιού

 

30γρ μουστάρδα

 

1 κουταλιά σούπας ρίγανη

 

 

Εκτέλεση

 

 

Πλένουμε το κοτόπουλο, στο στραγγίζουμε και το βάζουμε σε λεκάνη. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα και την ρίγανη και ανακατεύουμε πολύ καλά.

 

Αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 3 ώρες ή από το προηγούμενο βράδυ. Ψήνουμε στη σχάρα, σε γκριλ ή στα κάρβουνα μέχρι να κοκκινίσει ελαφρά. Σερβίρουμε αν θέλουμε με ένα “ταλατούρι” με ραπανάκια.

 

 

“Ταλατούρι” με ραπανάκια

 

 

Υλικά

 

 

150γρ στραγγιστό γιαούρτι

 

70γρ ραπανάκια

 

Αλάτι

 

 

Εκτέλεση

 

 

Τρίβουμε τα ραπανάκια σε χοντρό τρίφτη και ανακατεύουμε με το γιαούρτι. Αλατίζουμε ελαφρά και σερβίρουμε αμέσως.

 

 

Μαριλένα Ιωαννίδου

 

[email protected]

 

xrysessyntages.com

Διαβάστε Επίσης

Έφυγε από τη ζωή η Δώρα Ρόζη

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σήμερα έφυγε από κοντά μας ο θρύλος του Ελληνικού Ωδείου Πύργου,

Ηλεία: Ξεκινά συστηματική καταγραφή επιχειρηματικών αναγκών, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Λεβέντης στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε

Δείτε το κανάλι μας...