Τούρκος ηθοποιός αγόρασε το σχολείο του και το γκρέμισε για εκδίκηση!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η πράξη του γνωστού ηθοποιού Τσαγκλάρ Ερτουγκρούλ να αγοράσει το σχολείο στο οποίο φοιτούσε προκειμένου να το γκρεμίσει για να πάρει εκδίκηση. Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε στην αγορά του σχολικού κτιρίου και στη συνέχεια το κατεδάφισε ποζάροντας μάλιστα μπροστά από τα ερείπια. Ο ίδιος υποστήριξε σε ανάρτησή του ότι ήθελε να εκδικηθεί τους καθηγητές του επειδή τον κακοποιούσαν.

 

 

 

 

«Οι καθηγητές μου στο δημοτικό, πάντα με έδερναν, έτσι ανέλαβε το σχολείο και το κατεδάφισα ολοκληρωτικά, έτσι προσπάθησα να αντιμετωπίσω το τραύμα μου» αναφέρει ο 37χρονος ηθοποιός ο οποίος μάλιστα έχει βραβευθεί για την ερμηνεία του σε ταινίες και σειρές.

 

 

 

 

Η κίνησή του έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με τον κόσμο να τον κατηγορεί για αντεθνική κίνηση η οποία έγινε σε βάρος της παιδείας.

 

 

www.newsbreak.gr

Διαβάστε Επίσης

Ο Δήμος Ήλιδας βράβευσε τους 17 μαθητές του 3 ου Γυμνασίου Αμαλιάδας που η ταινία μικρού μήκους τους διακρίθηκε σε Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Τους 17 μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας που η ταινία τους διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νέων στην Πλασένθια

πατήστε & διαβάστε το 8ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...