Ευχές για το Πάσχα του Ανδρέα Νικολακόπουλου-Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Το Αναστάσιμο Φως ας φωτίσει τις ζωές μας, δείχνοντας τον δρόμο της αγάπης»

 

 

Η Ανάσταση του Κυρίου, είναι ταυτισμένη με τη νίκη της ζωής έναντι του θανάτου και το Αναστάσιμο φως «γεννά» προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο. Συμβολίζει το φως που νικά το σκοτάδι, την γαλήνη που υπερτερεί του Γολγοθά και την αντοχή που αναδύεται από τη Σταύρωση. Γι αυτό και μετά τη Θυσία, θα ακολουθεί πάντα η Ανάσταση και το Θαύμα, που όλοι προσδοκούμε.

 

 

Η πίστη, ήταν ανέκαθεν εκείνη που μας κρατούσε δυνατούς και η ενότητα ικανούς, για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία. Μόνο ενωμένοι άλλωστε, μπορούμε να ξεπερνούμε τα εμπόδια και να ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερες μέρες, πάντα με γνώμονα την προσπάθεια και την αποφασιστικότητα. Αλλά και με εμπιστοσύνη στην δημιουργικότητα και τις ξεχωριστές δυνατότητες των νέων μας, που θα αποτελούν πάντοτε την αιτία για ένα πιο «φωτεινό» μέλλον.

 

 

Το ανέσπερο φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις ζωές μας, δείχνοντας τον δρόμο της αγάπης και της προκοπής για όλους τους Έλληνες, και σημαίνοντας ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας, ξεπερνώντας κάθε εθνική πρόκληση και δυσκολία. Το φετινό Πάσχα, ας γίνει η αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία ακόμη καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή και ασφάλεια, και πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

 

 

Βρισκόμαστε ήδη στο πέρασμα σε μία νέα, πιο δημιουργική και πιο αισιόδοξη εποχή, καθώς ήδη έχουμε καταφέρει πολλά και σημαντικά. Με αλληλεγγύη, ομοψυχία και πίστη στις δυνάμεις μας, είμαστε έτοιμοι να καταφέρουμε πολλά περισσότερα. Χρόνια πολλά σε όλες τις απανταχού Ελληνίδες και τους απανταχού Έλληνες.

 

 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 8ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...