Ετοιμάζεστε για ταξίδι στο εξωτερικό; Όλα όσα θα χρειαστείτε!

Τον τελευταίο καιρό, η ιδέα ενός ταξιδιού στο εξωτερικού έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους που ονειρεύονται να γυρίσουν τον κόσμο και να ανακαλύψουν όσα περισσότερη μέρη μπορούν. Οι προορισμοί είναι αμέτρητοι και όλοι ονειρεύονται να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν κάθε γωνιά του πλανήτη. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν συγκεντρώσαμε μερικά tips που θα πρέπει να λάβετε υπόψη ώστε να μην σας λείψει τίποτα από το ταξίδι σας.

 

 

 Οργανώστε το φαρμακείο σας

 

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πως στο εξωτερικό, η αγορά των φαρμάκων γίνεται μόνο κατόπιν ιατρικής γνωμάτευσης. Έτσι λοιπόν, είτε ταξιδεύετε στην Ευρώπη, είτε σε κάποια άλλη ήπειρο, πολύ δύσκολα θα καταφέρετε να προμηθευτείτε φάρμακα. Για να αποφύγετε λοιπόν μια δυσάρεστη κατάσταση όπως ένας πονοκέφαλος, μια αδιαθεσία ή ένας μικροτραυματισμός θα πρέπει να φροντίσετε για το δικό σας ατομικό φαρμακείο. Σε ένα μικρό νεσεσέρ, μπορείτε να τοποθετήσετε παυσίπονα, ένα θερμόμετρο, αντιπυρετικά, αυτοκόλλητες γάζες, φυσιολογικό ορό και βάμμα ιωδίου.

 

 

 Επιλέξτε προσεχτικά το ρουχισμό

 

Η επιθυμία για ‘’ινσταγκραμικές’’ φωτογραφίες πολύ συχνά μας κάνουν να σκεφτόμαστε επιπόλαια, με αποτέλεσμα να μην έχουμε πάρει μαζί μας τον σωστό ρουχισμό. Ιδανικά, θα πρέπει να συμβουλεύεστε πάντα τον καιρό πριν τον ταξίδι σας ώστε να έχετε τα κατάλληλα ρούχα για κάθε περίσταση. Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο καιρός μπορεί να αλλάξει, επιλέξτε να έχετε μαζί σας ένα αδιάβροχο ή μια ομπρέλα. Επιπλέον, μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο σας ώστε να είστε προστατευμένοι σε μια έντονη ηλιοφάνεια.

 

 Άνετα παπούτσια

 

Για να εξερευνήσετε με άνεση κάθε περιοχή φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή ανατομικά σανδάλια. Ο ενθουσιασμός για εξερεύνηση θα σας μεταφέρει σε πολλά μονοπάτια και πάρκα όπου ένα καλό ζευγάρι ανατομικά παπούτσια θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε με άνεση κάθε νέος μέρος.

 

 Polaroid camera

 

Για να αποτυπώσετε κάθε στιγμή με τους αγαπημένους σας, μια polaroid camera θα σας χαρίσει μοναδικά στιγμιότυπα. Επιπλέον, μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες και να τις δώσετε στους φίλους που σας φιλοξενούν για να έχετε από κοινού ένα ενθύμιο. Οι φωτογραφίες από τη polaroid camera έχουν μια πολύ ιδιαίτερη οπτική που θα σας ενθουσιάσουν.

 

 Σακίδιο πλάτης

 

Και για να μην λείπει τίποτα από τη βόλτα σας στην πόλη ή στη μονοήμερη εκδρομή, επιλέξτε ένα backpack με ανατομική πλάτη και αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύσετε snacks, νερό, τη φωτογραφική σας μηχανή, ρούχα και αναμνηστικά δωράκια. Στα καταστήματα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σακίδια πλάτης τα οποία μπορούν να διπλώσουν και σε μικρά τσαντάκια
για να εξοικονομήσετε χώρο στη βαλίτσα σας!

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 7ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...