Λαβράκι με σπαράγγια στη σχάρα

ΥΛΙΚΑ

 

 

2 φιλέτα λαβράκι (κόψτε το καθένα στη μέση με το ψαλίδι)
20 σπαράγγια

 

 

Για τη μαρινάδα:

 

 

1 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 κ.γ. σκόνη λαχανικών
Αλάτι και πιπέρι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

 

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα ταψί βάζουμε το λαβράκι και τα σπαράγγια. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το σος. Ψήνουμε σε προθερμασμένη σχάρα για 10 λεπτά.

 

xrysessyntages.com

Διαβάστε Επίσης

Επιμελητήριο Ηλείας: «Θεωρούμε τον Άραξο αεροδρόμιο της Ηλείας» – Στρατηγικές δεσμεύσεις για τη βιωσιμότητα των αεροπορικών συνδέσεων

Το Επιμελητήριο Ηλείας συμμετείχε, δια του κ. Γιάννη Αντωνόπουλου, Προέδρου και της κας Δήμητρας Μπράτη, Α’ Αντιπροέδρου, αντίστοιχα, του

πατήστε & διαβάστε το 29ο τεύχος
πατήστε στην εικόνα & διαβάστε...
Δείτε το κανάλι μας...