Δήμος Πηνειού: Η Κατερίνα Μητροπούλου παρουσιάζει το βιβλίο της

ΚΟΥΡΒΙΣΙΑΝΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 20.30

 

 

«Με την ψυχή καθαρή απ’ τα βάσανα» είναι ο τίτλος του πρώτου βιβλίου της Κατερίνας Μητροπούλου, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΔΕΡΕ και θα παρουσιάσει η ίδια στη Γαστούνη, τον τόπο που λατρεύει στις 16 Ιουνίου στις 20.30 σε μια όμορφη εκδήλωση στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης. Ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού του Δήμου Πηνειού κ. Δ. Βασιλόπουλος και η Κατερίνα Μητροπούλου που θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου της και θα συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους, σας προσκαλούν σε αυτή την εκδήλωση.

 

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ. Παν. Δημητρόπουλος πολιτισμολόγος-συγγραφέας και Στεφ. Παπαδόπουλος νομικός-συγγραφέας. Μέσα από 472 σελίδες ο αναγνώστης θα περιηγηθεί στην εποχή της δεκαετίας του ’70, θα επισκεφθεί «απάτητα μέρη» της ελληνικής υπαίθρου και θα «ζήσει» εκείνα τα χρόνια της αγροτιάς και της «στενής κοινωνικής σχέσης» που είχαν τότε οι άνθρωποι. Ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος δήλωσε:

 

 

«Το βιβλίο που είχα την τιμή να διαβάσω, είναι ένα ρομαντικό και συνάμα διδακτικό ταξίδι στο χρόνο, στο κοντινό παρελθόν, στους ευλογημένους τόπους της Ηλείας με ηρωίδα την Σοφία. Άλλοτε με δάκρυα και άλλοτε με γέλια, μέσα από τα στιγμιότυπα των εμπειριών της ζωής της και της οικογένειάς της, που με μόχθο ρίζωσε στην ελληνική ύπαιθρο, η Σοφία, δεν θέλει να ξεχάσει. Σας καλώ όλους στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της εκπληκτικής Κατερίνας Μητροπούλου, ένα βιβλίο αφετηρία της συγγραφικής της πορείας».

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 8ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...