«Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ στον ήσκιο του Επικούριου Απόλλωνα: Βιογραφίες Συγγραφέων-Έντυπα της πρώην επαρχίας Ολυμπίας».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡ. ΒΛΑΜΗ ΣΤΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, ΩΡΑ 07:00 μ.μ.

 

 

Με πρωτοβουλία του Δήμου Πύργου, τη συνεργασία του Συλλόγου Ολυμπίων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Κωνσταντίνου Χρ. Βλάμη, τραπεζικού και προέδρου του Συλλόγου Ολυμπίων με τίτλο: «Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ στον ήσκιο του Επικούριου Απόλλωνα: Βιογραφίες Συγγραφέων-Έντυπα της πρώην επαρχίας Ολυμπίας», την επόμενη Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου).

 

 

Το έργο, σπάνιο σήμερα στο είδος του, είναι μόχθος δεκαπενταετούς κοπιώδους, προσεκτικής επίμονης και επίπονης εργασίας του Κων/νου Βλάμη, έχει αποσπάσει Α΄ Βραβείο Βιογραφίας από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών στον πανελλήνιο και παγκύπριο διαγωνισμό έτους 2022.

 

 

Στην εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Πύργου και οικοδεσπότης κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Δήμου Πύργου κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ομιλητές θα είναι ο κ. Λεωνίδας Μαργαρίτης, Πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος, ο κ. Αθανάσιος Φωτόπουλος, Καθηγητής Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο κ. Κώστας Ζώρας, Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας, πρώην Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ο Συγγραφέας του βιβλίου. Μετά τις ομιλίες θα δοθεί ελάχιστος χρόνος στους παρισταμένους για τοποθετήσεις, ερωτήσεις, διευκρινίσεις.

 

 

Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Χρίστος Πλευριάς Σημειώνεται ότι η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου έγινε στην Αθήνα, στις 5-2-2023, στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών με μεγάλη επιτυχία παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 8ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...