Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Αδιάψευστος Κριτής !

Βαδίζοντας προς το 2023 και η πραγματικότητα στο Δήμο Ήλιδας είναι ….
Αδιάψευστος Κριτής !

 

 

ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Συνυπεύθυνοι για την περίοδο 1998 -2023 οι συνήθεις ύποπτοι (φίλοι κουμπάροι και συνοδοιπόροι…) Λυμπέρης και Χριστοδουλόπουλος. Αλλά και οι συνεργάτες τους που έλαβαν την εντολή από τους πολίτες επανειλημμένα με την ψήφο τους, και κατέλαβαν θέσεις και αξιώματα μόνο για την προσωπική τους προβολή όπως και την επαγγελματική πολιτική και οικονομική τους καταξίωση.

 

Σήμερα για άλλη μια φορά μετά από τριάντα (30) χρόνια υπομονής σας ξαναζητούν και φιλοδοξούν και πάλι με ψέματα, λαϊκισμό και
εκβιασμούς να έχουν νέα ευκαιρία. Γιατί; Μα, για να αποτελειώσουν ότι έχει απομείνει στο Δήμο Ήλιδας ….
Οι πολίτες βλέπουν και γνωρίζουν. Επωμίζονται την ευθύνη μιας σημαντικής απόφασης. Στην τελική ευθεία πλέον μέχρι τις 8 Οκτωβρίου του 2023 που θα κληθούν να επιλέξουν για την τύχη και το μέλλον του τόπου μας και των ίδιων των κατοίκων του.

 

 

 

Η απόφασή μου να διεκδικήσω ως υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας το μέλλον του Δήμου και του τόπου μας, δεν αποτελεί φιλοδοξία ούτε καν σκέψη αποκατάστασης επαγγελματικής, πολιτικής ή οικονομικής. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη για ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ στο Δήμο μας!

 

Απέναντι στις ήδη ανακοινωθείσες υποψηφιότητες, που εκπροσωπούν και το έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους το παλαιοκομματικό
συμφεροντολογικό κατεστημένο, αναλαμβάνω την ευθύνη και το κάνω με υπερηφάνεια και σεβασμό στους συνδημότες μου δίνοντας όρκο τιμής για την εκπροσώπησή τους με δύναμη και ζήλο, πάθος γνώση και αγάπη για τον τόπο μας !

 

 

 

Χωρίς συμφέροντα, δεσμεύσεις, λάθη και παλινωδίες, υποσχέσεις που δεν θα έχουν αντίκρισμα μακριά από δικαστικές εμπλοκές για την
διαχείριση του δήμου. Αντιστεκόμαστε και απευθυνόμαστε κατά πρόσωπο σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτως, και τους καλούμε να κάνουν την ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να δουν την πραγματικότητα. Να παραμερίσουν υποχρεώσεις σαν και αυτές που έχουν να κάνουν με… μια αμαξιά χαλίκι να μην επηρεαστούν από φιλίες και συγγένειες και να αφήσουν στην άκρη τυχόν κομματικές σκέψεις.

 

 

 

Να συμπορευτούν και να ΕΝΩΘΟΥΝ μαζί μας στηρίζοντας την επιθυμία για την μεγάλη αλλαγή στο Δήμο μας. Ζητώ ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας με σεβασμό την στήριξη των συμπολιτών μας για ισχυρή εντολή για μια αντιστοίχως ισχυρή Δημοτική Αρχή !
Ο Δήμος Ήλιδας, η Αμαλιάδα, τα χωριά μας, όλες και όλοι εμείς οι πολίτες, που βιώνουμε την σκληρή εικόνα της καθημερινότητας, με ΜΙΑ ΦΩΝΗ αγανάκτησης λέμε : Φτάνει πια!!

 

Ο Δήμος μας θέλει προσφορά, μεράκι , ιδέες και άμεσες λύσεις. Δεν μπορεί ούτε με αλαζονεία, ούτε με συζητήσεις του … «αέρα» στα καφέ της πόλης, ούτε εξ΄αποστάσεως, ούτε με επιθυμίες υποψηφιοτήτων και φαινομενικό μόνο ενδιαφέρον να υπάρξει η πολυπόθητη αλλαγή πορείας. Και αυτό γρήγορα και απλά οφείλουμε άπαντες να το συνειδητοποιήσουμε……

 

 

 

 

Όταν οι λέξεις σου…
διαφέρουν από τις πράξεις σου
ο λόγος σου δεν έχει καμία αξία

 

 

ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ
Έργα εκατομμυρίων στις καλένδες του λαϊκισμού

 

 

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 8ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...