Γαστούνη: Εκδήλωση για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης Δήμου Πηνειού [video-φωτογραφίες]

Σε εξέλιξη είναι η εκδήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση εργασιών του μεγάλου έργου εξοικονόμησης ενέργειας και πολλαπλής ωφέλειας, της αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του οδοφωτισμού δήμου Πηνειού, πραγματοποιήθηκε στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης, παρουσία πλήθους κόσμου, παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε Δευτέρα πρωί.

 

Πρόκειται για μια τεράστια επένδυση της τάξης των 4,5 εκατ. ευρώ περίπου, με την οποία επένδυση θα υπάρχει πάνω από 70% εξοικονόμηση ενέργειας.

 

 

Οπως τονίστηκε από τον δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο “είμαστε ο πρώτος δήμος στην Ηλεία που υλοποίησε αυτό το τόσο σημαντικό έργο υποδομής, εξοικονόμησης ενέργειας και πολλών ωφελειών για τους συμπολίτες μας, μειώνοντας το ενεργειακό κόστος κατά 480.000 ευρώ”.

 

 

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο δήμαρχος “επιτέθηκε” κατά της αντιπολίτευσης και στα προβλήματα που έβαζαν προκειμένου το έργο να μην υλοποιηθεί!

 

 

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του δημάρχου:

 

 

 

 

Αμέσως μετά τον δήμαρχο, τον λόγο πήρε ο Διονύσης Αλυσανδράτος, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας SirecEnergy A.E., ο οποίος μίλησε για την εταιρεία αλλά και για το μεγάλο έργο στον δήμο Πηνειού, ενώ ακολούθησε και σχετικό βίντεο.

 

 

Περισσότερα σε λίγο…

 

 

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 8ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...