Σεβίτσε με εσπεριδοειδή και αγουρέλαιο

Το αγαπημένο μας σεβίτσε επιστρέφει με μία πανεύκολη και γρήγορη συνταγή που μας ταξιδεύει σε ένα υπέροχο κόσμο όξινων και δροσερών γεύσεων προσθέτοντας εξαιρετική γεύση στο ψάρι μας.

 

 

Υλικά

Για 4 μερίδες:

 

 

400 γρ. φιλέτο άγριου ψαριού χωρίς δέρμα (κατα προτίμηση ελευθέρας αλιείας)
Χυμός από 2 πορτοκάλια και ξύσμα από την μισή κούπα
Χυμός από ένα άγριο μεσαίο περγαμόντο και ξύσμα από τη μισή κούπα
Χυμός από 2 μανταρίνια
80 γρ. κρεμμύδι κόκκινο σε λεπτές λωρίδες
2 κουτ. σούπας φρέσκος κολιανδρος ψιλοκομμένος
3 πιπεριές κόκκινες τσίλι σε ροδέλες
Αλάτι, πιπέρι
Αγουρέλαιο

 

Διαδικασία

 

 

Σε μεταλλικό σκεύος τοποθετούμε το ψάρι κομμένο σε κύβους περίπου 2 εκατοστών και αλατιπιπερώνουμε.
Τοπθετούμε τον χυμό και το ξύσμα από τα εσπεριδοειδή και αφήνουμε να μαριναριστεί για 5 λεπτά.
Στην συνέχεια τοποθετούμε τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι και τέλος την κόκκινη πιπεριά.

 

olivemagazine.gr

www.zarpanews.gr

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 7ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...