Το αγαπημένο μας σεβίτσε επιστρέφει με μία πανεύκολη και γρήγορη συνταγή που μας ταξιδεύει σε ένα υπέροχο κόσμο όξινων και δροσερών γεύσεων προσθέτοντας εξαιρετική γεύση στο ψάρι μας.
Υλικά
Για 4 μερίδες:
400 γρ. φιλέτο άγριου ψαριού χωρίς δέρμα (κατα προτίμηση ελευθέρας αλιείας)
Χυμός από 2 πορτοκάλια και ξύσμα από την μισή κούπα
Χυμός από ένα άγριο μεσαίο περγαμόντο και ξύσμα από τη μισή κούπα
Χυμός από 2 μανταρίνια
80 γρ. κρεμμύδι κόκκινο σε λεπτές λωρίδες
2 κουτ. σούπας φρέσκος κολιανδρος ψιλοκομμένος
3 πιπεριές κόκκινες τσίλι σε ροδέλες
Αλάτι, πιπέρι
Αγουρέλαιο
Διαδικασία
Σε μεταλλικό σκεύος τοποθετούμε το ψάρι κομμένο σε κύβους περίπου 2 εκατοστών και αλατιπιπερώνουμε.
Τοπθετούμε τον χυμό και το ξύσμα από τα εσπεριδοειδή και αφήνουμε να μαριναριστεί για 5 λεπτά.
Στην συνέχεια τοποθετούμε τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι και τέλος την κόκκινη πιπεριά.
olivemagazine.gr