Γιατί στις γυναίκες αρέσουν οι μεγαλύτεροι άνδρες; Και συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει

Γιατί στις γυναίκες αρέσουν οι μεγαλύτεροι άνδρες; Σίγουρα το ξέρεις και το έχεις ακούσει κι εσύ και καλώς ή κακώς αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

 

 

Αγαπητή μου φίλη, σου αρέσουν οι μεγαλύτεροι; Και καλά κάνεις, γιατί οι παρακάτω λόγοι εξηγούν απόλυτα τα γούστα σου κι εμείς σου λέμε μπράβο, αν και πάντα εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

 

 

Αν πάλι είσαι άνδρας και διαβάζεις αυτό το άρθρο, τότε ελπίζουμε να μην σε απογοητεύουμε, αν και μην ξεχνάς πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και δεν την κοιτάνε όλες.

 

 

Αλλά για να γυρίσουμε στο θέμα μας… Γιατί στις γυναίκες αρέσουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες; Γιατί τους βρίσκουν τόσο ελκυστικούς και τι το θετικό έχουν τέλος πάντων; Ήρθε η ώρα να απαντηθούν όλα σου τα ερωτήματα.

 

 

Γιατί στις γυναίκες αρέσουν οι μεγαλύτεροι άνδρες;

 

Είναι πιο ώριμοι

 

 

Είναι κοινώς γνωστό ότι οι γυναίκες ωριμάζουν νωρίτερα από τους άνδρες, γι’ αυτό και πολλές φορές βλέπουμε σε μια σχέση που και οι δύο έχουν πάνω κάτω την ίδια ηλικία, τη γυναίκα να γίνει μαμά του συντρόφου της, με αποτέλεσμα να τον νταντεύει, να παίρνω αποφάσεις για εκείνον και να διαχειρίζεται καλύτερα τη σχέση. Οι μεγαλύτεροι, όμως, άνδρες φαίνονται πιο αξιόπιστοι και ελκυστικοί σε γυναίκες που είναι έτοιμες για πιο σοβαρές σχέσεις, ακόμη και για οικογένεια.

 

 

Έχουν εμπειρία

 

 

Μελέτες δείχνουν ότι οι μεγαλύτεροι άνδρες είναι πιο έξυπνοι από τους νεότερους και ο πιθανός λόγος είναι η ευρύτερη εμπειρία τους στη ζωή. Οι γυναίκες επιβεβαιώνουν αυτό το εύρημα και είναι σίγουρες πως οι μεγαλύτεροι έχουν περάσει πολλές εμπειρίες ζωής που τους έχουν διδάξει διάφορα μαθήματα και αυτό δεν κρύβεται.

 

 

Ξέρουν τι θέλουν

 

 

Ένα άλλο πολύτιμο χαρακτηριστικό που επισημαίνουν αρκετές γυναίκες είναι ότι οι μεγαλύτεροι έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή τους και λιγότερο χάος. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, πώς να το αποκτήσουν και πόσο νόημα έχει αυτό. Είναι ωραίο να είσαι με κάποιον που ξέρει τι θέλει, έτσι δεν είναι;

 

 

Είναι πιο οικονομικά ανεξάρτητοι

 

 

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν πραγματικά να είναι οικονομικά ασφαλείς, γιατί όταν ξεκινούν μια οικογένεια είναι σημαντικό να υπάρχουν χρήματα για να παρέχεται υποστήριξη για εκείνες και τα παιδιά.

 

 

Είναι καλοί σύντροφοι

 

 

Η ώριμη αγάπη αφορά την υπομονή, τη φροντίδα, την εμπιστοσύνη και μερικές φορές την ανεξαρτησία και όχι τον πανικό που επικρατεί στις νεότερες γενιές. Γι’ αυτό οι γυναίκες εκτιμούν τους άνδρες που είναι σε θέση να είναι καλοί σύντροφοι και να μη νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους συνεχώς.

 

 

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τις βοηθούν με τις δουλειές του σπιτιού

 

 

Είναι γνωστό πως οι γυναίκες χρειάζονται βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού και φαίνεται πως οι μεγαλύτεροι άνδρες έχουν λιγότερες προκαταλήψεις σχετικά με αυτό. Γυναίκες στο Reddit το επιβεβαιώνουν, ισχυριζομενες πως είχαν πάντα βοήθεια από εκείνους όποτε την χρειάζονταν.

 

 

Ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τις γυναίκες

 

 

Φαίνεται ότι οι γυναίκες εκτιμούν τη σχέση τους με τους μεγαλύτερους άνδρες. Και δεν είναι περίεργο, αφού πραγματικά έχουν χρόνο να αναπτύξουν και να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους για τη σωστή μεταχείριση των γυναικών. Η γνώση του τι κάνει τη σχέση να αποτύχει ή να πετύχει και να συνεχίσει τους δίνει πλεονέκτημα. Καταλαβαίνουν τι ακριβώς χρειάζονται οι γυναίκες και τι θα τις κάνει ευτυχισμένες. Ξέρουν πώς να αποφεύγουν τα ίδια προβλήματα και λάθη και αυτό κάνει τη σχέση πολύ πιο εύκολη.

 

 

Είναι χαρισματικοί

 

 

Οι μεγαλύτεροι άνδρες έχουν μια μοναδική ελκυστικότητα που προκαλεί κάτι στις γυναίκες. Τόσο εξωτερικά έχουν αυτή την ωριμότητα που δεν τους κάνει να μικροδείχνουν, με τα γένια και τις ελαφριές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, όσο και στο ότι έχουν τον δικό τους τρόπο παρουσίασης και χαρακτήρα με τις γυναίκες να γοητεύονται ιδιαίτερα από αυτό, ενώ τις κάνουν να γελούν και να νιώθουν όμορφα. Ξεχωρίζουν χάρη στη μοναδική αίσθηση του στυλ που έχουν, επειδή συνήθως δεν ακολουθούν τις τάσεις της μόδας.

 

 

Δεν αναζητούν τις εντάσεις και drama queens

 

 

Παραδέξου το, όλες λίγο – πολύ είμαστε drama queens και θέλουμε έναν άνδρα να μας κάνει να μην είμαστε και τόσο. Οι μεγαλύτεροι άνδρες τείνουν να έχουν αυτή την ικανότητα, ενώ συγχρόνως προτιμούν όταν υπάρχει ένα πρόβλημα να κάθονται και να το συζητούν ώριμα, σαν ενήλικες, βρίσκοντας έτσι μια επωφελή λύση για όλους.

 

 

Παρέχουν ένα αίσθημα ασφαλείας

 

 

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε στα θετικά. Η ασφάλεια είναι από τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου και τι κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται ασφάλεια στην καθημερινή τους ζωή; Όλα αυτά που αναφέραμε παραπάνω μπορούν να το πετύχουν, σωστά αγαπητή μου φίλη;

 

 

ipop.gr

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 7ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...