Διαδικτυακή συζήτηση για θέματα Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Σημαντική η προσφορά του Υποψηφίου Βουλευτή Επικρατείας του εξωτερικού του κόμματος ΕΝΩΝΩ Γεωργίου Δρίβα κατοίκου Καναδα (Τορόντο), Βιοτεχνολόγου για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα του Πανεπιστημίου NAPLER του Εδιμβούργου στην διαδικτυακή μας επικοινωνία.

 

Οφείλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον συμπολιτευτή Γιώργο Δρίβα με καταγωγή από Θεσσαλονίκη για τον χρόνο που διέθεσε στην χθεσινοβράδυνη συνομιλία μας ο οποίος με ενημέρωσε σχετικά για θέματα περιβάλλοντος, Ενέργειας και σε θέματα υγείας σχετικά με τον Κορωνοιό αλλά και τα εμβόλια. Η δίωρη συζήτηση έκλεισε αναλύοντας τις καταστροφικές οικονομικές επιπτώσεις που επήλθαν ιδιαίτερα στην Χώρα μας από την περίφημη πανδημία αλλά και τις επιπτώσεις που δημιούργησαν τα εμβόλια για τον Κορωνοιό στην ανθρώπινη υγεία.

 

Αξιο πολλών ερωτημάτων για τον σκοπό που εξυπηρετεί τις μεγαλοεταιρείες, η μεταφορά υγροποιημένου φυσικού αερίου απο τον Καναδά στην Αμερική η οποία το διανέμει σε Χώρες της Ευρώπης. Φυσικά κάποιες από τις απαντήσεις σας μπορεί να είναι: (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια).

 

Ίδωμεν που θα μας οδηγήσει αυτή η άθλια παγκόσμια πολιτική.

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

 

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 8ο τεύχος
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...