Ζυμαρικά με καπνιστό σολομό και σπανάκι

Υλικά

 

100 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας

1 κ. γλ. ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο

50 γρ. σπανάκι

75 γρ. τυρί κρέμα

Ξύσμα και χυμό από 1/2 λεμονιού

75 γρ. καπνιστός σολομός, κομμένος σε φέτες

Λίγο βασιλικό, ψιλοκομμένο

 

Εκτέλεση

 

Βήμα 1
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

 

Βήμα 2
Ταυτόχρονα, ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και μαγειρέψτε το σκόρδο για 1- 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το σπανάκι και συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι να μαραθεί. Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το ξύσμα και το χυμό μεμονιού και λίγο μαύρο πιπέρι.

 

Βήμα 3
Σουρώστε τα ζυμαρικά, αλλά κρατήστε μερικές κουταλιές από το νερό τους.

 

Βήμα 4
Προσθέστε τον σολομό, τον βασιλικό και τα ζυμαρικά στη σάλτσα, μαζί με το νερό. Ανακατέψτε και αλατοπιπερώστε, ανάλογα με τη γεύση, πριν σερβίρετε.

 

 

www.newsbeast.gr

Διαβάστε Επίσης

Οι ΔΟΥ στην Ηλεία δεν κλείνουν

Εκσυγχρονίζονται και μετεξελίσσονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών      ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ Γ. ΠΙΤΣΙΛΗ

πατήστε & διαβάστε το 29ο τεύχος
πατήστε στην εικόνα & διαβάστε...
Δείτε το κανάλι μας...