Υλικά
250γρ μανιτάρια
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
125γρ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
300γρ λευκό κρασί
Αλάτι και πιπέρι
Αραβικές πίτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Μαραίνουμε πρώτα το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Όταν μαραθούν και αυτά, ρίχνουμε το κρασί, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε για 10’. Αφήνουμε να κρυώσει και χοντροκόβουμε σε μπλέντερ.
Χωρίζουμε τις πίτες στα δύο και τις αλείβουμε με ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με ρίγανη ξερή τριμμένη και λίγο αλάτι και τις βάζουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Σερβίρουμε με το ντιπ.