“Βόμβα” στον σύνδεσμο Ηρακλής: Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Μαρίνος

Την παραίτησή του υπέβαλλε χθες ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος τόσο από μέλος του ΔΣ του συνδέσμου Ηρακλής όσο και από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

 

Ο κ. Μαρίνος, με μια λιτή επιστολή, ζητάει την αποδοχή της παραίτησής του, χωρίς όμως να διευκρινίζει τους λόγους που προέβη σε αυτή την πράξη και… βάζοντας “φωτιά” στον σύνδεσμο, αφού πλέον θα υπάρξουν ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα.

 

 

Η δυσαρέσκεια του κ. Μαρίνου προφανώς προέρχεται από κάποιου είδους… δυσλειτουργίας του συνδέσμου, κάτι που είχε αφήσει να διαφανεί όταν μιλούσε, πριν μερικές ημέρες, για έλλειψη ενημέρωσης.

 

Η παραίτηση του κ. Μαρίνου δεν πρέπει να συγχέεται με την προχθεσινή ενημέρωση για το μεγάλο έργο του βιολογικού, στην οποία ενημέρωση ο πρόεδρος του συνδέσμου, Εκτορας Ρουμελιώτης, σε δήλωσή του στο iliatoday.gr, είχε αναφέρει τον κ. Μαρίνο ως υπεύθυνο που το έργο έχει σταματήσει [διαβάστε εδώ…], χωρίς όμως τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ να λαμβάνουν υπόψη ότι ένας δήμαρχος πρέπει να ενημερώνεται για έργο το οποίο αφορά τον δήμο του.

 

 

Για όσους παρευρέθηκαν στη προχθεσινή σύσκεψη -αν ήταν προσεκτικοί- θα διαπίστωσαν ότι και ο δήμαρχος Ανδραβίδας Γιάννης Λέντζας εξέφρασε κάποια δυσαρέσκεια στην όλη λειτουργία του συνδέσμου. Κάτι που φάνηκε και σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, όταν εξέφρασε, για ακόμη μία φορά, την άποψη ότι ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης πρέπει να δημιουργήσει τον δικό του σύνδεσμο αποχέτευσης. Εξάλλου, το ίδιο επανέλαβε και στην προχθεσινή συνεδρίαση-ενημέρωση του ΔΣ του συνδέσμου, ξεκαθαρίζοντας απόλυτα τις προθέσεις του -για ακόμη μία φορά- προς πάσα κατεύθυνση.

 

Διαβάστε Επίσης

πατήστε & διαβάστε το 6ο τεύχος
Διαβάστε το αφιέρωμα...
Διαβάστε δωρεάν τα πρώτα κεφάλαια...
Δείτε το κανάλι μας...